Op 19 juni 2017 vond in de RAI te Amsterdam de Algemene ledenvergadering met aansluitend de jaarlijkse Stiba/OSVN-bijeenkomst plaats. We hadden die dag de aanwezige leden en relaties ook in de gelegenheid gesteld de ReMaTec beurs te bezoeken. Een aantal maakte hier dan ook graag gebruik van. Na het besloten gedeelte namen de leden en relaties deel aan een uitgebreid buffet om vervolgens plaats te nemen in de zaal om vier interessante presentaties over uiteenlopende onderwerpen bij te wonen.

Presentaties

Jaap Korevaar werkzaam bij de Politie Eenheid Rotterdam vertelde vanuit de praktijk hoe DOR (Digitaal Opkopers Register) werkt, waarvoor het dient en wat het voor onze branche betekent.
Jos Veldhuisen, hoofdredacteur van het vakblad Aftersales Magazine, liet zijn licht schijnen met scherpe analyses over de autobranche om vervolgens in te gaan op trends en ontwikkelingen.
Nick van Kessel, eigenaar van Rhenoy Onderdelen, gaf zijn kijk op de toekomst van de demontagebranche en de snel veranderende markt van (gebruikte) onderdelen.
De avond werd afgesloten door Laura Klauss, mede-oprichter van Better Future Factory. Laura vertelde niet alleen over circulaire economie, maar liet ook aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe zij materialen recyclen en business ontwikkelen die bijdragen aan een betere toekomst.

Sponsoren

Na afloop stond de borrel klaar en kon net als bij aanvang van de bijeenkomst en tijdens het buffet de bedrijvenmarkt bezocht worden. We hadden wederom vijf partijen bereid gevonden om een stand in te richten. Door deze partijen hebben Stiba en OSVN de bijeenkomst wederom mogelijk kunnen maken. Onze dank gaat uit naar:

Trengo, Meeùs, Initial, Panas en Van Peperzeel