LID WORDEN

meld je aan

Voordelen lidmaatschap

We werken hard aan een beter ondernemingsklimaat voor u en betere omstandigheden in de branche, zowel op het gebied van wet- en regelgeving als in de dagelijkse praktijk. Partijen blijven zaken doen met OSVN-leden omdat het betrouwbare en goed georganiseerde bedrijven zijn. OSVN is er voor haar leden! Zonder branchevereniging is er bij heel veel instellingen geen gehoor en bent u als individueel lid aan de grillen van de markt overgeleverd.

OSVN spant zich ook in om ‘bewust gereden schades’ met succes onder de aandacht te brengen bij expertisebureaus en verzekeraars. We zijn goed vertegenwoordigd bij diverse marktpartijen zoals de RDW, het College van Deskundigen Schadevoertuigen van het VbV, het Platformoverleg Total Loss Bureaus en diverse verzekeringsmaatschappijen.

Een ander voordeel voor onze leden is de ‘OSVN-voordeelwinkel’. OSVN biedt haar leden en medewerkers een breed pallet nieuwe ledenvoordelen aan in de vorm van collectieve kortingsregelingen. Met deze regelingen besparen de ondernemers veel geld.

Als lid kunt u bij ons ook terecht voor eventuele individuele service. Door onze kennis en goede contacten in de branche helpen wij u graag met uw eigen uitdagingen of problemen als ondernemer. Kortom, OSVN is uw belangenbehartiger en kan deuren openen die voor u anders gesloten blijven!  

Om lid te worden van de OSVN dient u aan enkele eisen te voldoen, zie Eisen OSVN-lidmaatschap.

Door onderstaand aanvraagformulier in te vullen ontvangt u een informatiepakket over het OSVN-lidmaatschap.

Aanvraagformulier informatiepakket

Privacy policy

1 + 1 =

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.