OSVN LIDMAATSCHAP

Aanvragen

Voordelen lidmaatschap

Een toegevoegde waarde voor OSVN-leden zien we in het ‘Ondernemingsdossier’. Het ‘Ondernemingsdossier’ moet u als lid voordeel opleveren bij Handhaving. Doordat gebruik kan worden gemaakt van een overzichtelijk online dossier, kosten bedrijfsbezoeken minder tijd.

Een ander groot voordeel voor onze leden is de ‘OSVN-voordeelwinkel’. OSVN biedt haar leden een breed pallet nieuwe ledenvoordelen aan in de vorm van collectieve kortingsregelingen. Met deze regelingen besparen de ondernemers veel geld.

Ook werken we hard aan een beter ondernemingsklimaat voor u en betere omstandigheden in de branche, zowel op het gebied van wet- en regelgeving als in de dagelijkse praktijk.

Partijen blijven zaken doen met OSVN-leden omdat het betrouwbare en goed georganiseerde bedrijven zijn. OSVN is er voor haar leden! Zonder branchevereniging is er bij heel veel instellingen geen gehoor en bent u als individueel lid aan de grillen van de markt overgeleverd.

Ook spant OSVN zich in om ‘bewust gereden schades’ met succes onder de aandacht te brengen bij expertisebureaus en verzekeraars. OSVN is goed vertegenwoordigd bij diverse marktpartijen zoals de RDW, het College van Deskundigen Schadevoertuigen van het VbV, het Platformoverleg Total Loss Bureaus en diverse verzekeringsmaatschappijen.

De Servicegids 2013-2014 is gelanceerd en verspreid onder Stiba-, OSVN-, BOVAG- en FOCWA-leden. Duizenden garage- en schadeherstelbedrijven kunnen gebruikmaken van de gids voor het zoeken en vinden van alle OSVN-leden.

Mocht u na het lezen vragen hebben, neem dan a.u.b. contact met ons op.

Onderstaand de formulieren voor

aanmelden lidmaatschap OSVN

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Share This
Google+