De brancheorganisaties OSVN, Stiba, FOCWA en VACO organiseerden op 25 september een tweede Young Automotive Management bijeenkomst. In het state of the art ‘Mobility Experience Center’ van ALD Automotive stonden 30 jonge ondernemers en managers stil bij hun toekomst als leidinggevende in de automotive branche.

Inspirerend leidinggeven in aftersales
Jonge ondernemers en managers in de automotive aftermarket staan voor bijzonder boeiende uitdagingen. Dat komt niet alleen door de toenemende complexiteit van voertuigen, maar vooral ook door een veranderende samenleving en gedragspatronen en aandachtspunten van medewerkers en klanten.

Tijdens een praktijkgerichte workshop gingen 30 leidinggevenden die lid zijn van Stiba, OSVN, VACO, of FOCWA aan de slag met het thema ‘leiderschap’. Onder de kundige begeleiding van BITraining werden door middel van rollenspelen en interactieve gesprekken thema’s als timemanagement en situationeel leidinggeven behandeld. De deelnemers leerden ook van elkaars ervaringen en visies.

Mobility Experience Center
Voorafgaand aan de workshop gaf Mark Goeman, Account Manager Senior Corporate & International Accounts bij ALD Automotive, tekst en uitleg bij de ontwikkelingen rond nieuwe mobiliteitsconcepten en de gevolgen hiervan voor consumenten, bedrijfsleven en aftersales.

Meer info
Geïnteresseerden tot 40 jaar die eigenaar/directeur, bedrijfsopvolger of leidinggevende zijn van een lid van OSVN, Stiba, FOCWA of VACO, kunnen zich bij hun brancheorganisatie vrijblijvend aanmelden voor netwerk- en trainingsbijeenkomsten.